4 Şubat 2013 Pazartesi

şarkı duygu hayat

Çoğu zaman arkadaşları tarafından yüzüstü bırakılıyordu ve artık buna alışmaya başlamıştı. Bu yüzden yavaş yavaş etrafındaki insanlardan uzaklaşıyordu ya da etrafındaki insanları kendinden uzaklaştırıyordu. Hangisi olduğuna karar verememekteydi. Zaten bunun da bir önemi yoktu.

Etrafındaki onlarca duygusuz ve sadece kendini düşünen insanı gördükten sonra bu hayatta insana olan inancını da kaybetmişti ve bu yüzden de şarkıların içinde ki duyguları aramaya ve onları birer birer gün yüzüne çıkarmaya başlamıştı. Yavaş yavaş her bir şarkı farklı bir dünya ve her bir dünya da farklı bir arkadaş gibi görünmeye başladı. Artık yüzlerce hatta binlerce arkadaşı vardı ve bu onu mutlu ediyordu ya da sadece kendini kandırıyordu. Hayatta kendine bir hedef koymasının vakti gelmişti. Aksi takdirde kendini kandırması daha fazla sürmeyecekti. Bu konuyu konuşmak üzere arkadaşlarına danıştı. Bir arkadaşı ona, "Find a reason to live." demişti ve bunu duyan diğer arkadaşı da hemen "and find a good one!" diye eklemişti.


Bazen bazı insanlar birden fazla şansı hak ederdi ve insanlara ikinci bir şans vermesinin zamanı geldiğini söylemişti ona diğer bir arkadaşı. Bir çok fikir vardı bu yüzden bir çıkarım yapması saatlerini aldı.

Her bir arkadaşının birbirinden farklı görüşlerini dinledikten sonra bu görüşleri masaya yatırmaya karar verdi. Tüm görüşler aklında dolaşıyordu ancak bütün hepsiyle uğraşamazdı. Bu düşüncelerini sıraya koymak için arkadaşları da melodileriyle ona destek oldu. Uzun bir uğraşın sonunda insanlarla tekrar yakınlaşıp onlara ikinci bir şans vermeyi ve edindiği güzel insan arkadaşlarıyla bir grup kurmayı, daha sonra da bu grup ile arkadaş arayanlara sözleriyle ve sesleriyle yardımcı olmaya karar verdi. Tüm şarkılara ona hayatı daha kolay anlamasında yardımcı oldukları için teşekkür ettikten sonra eskiden kalma tüm duygularını dizginleyip hayatına yepyeni bir sayfa açmak için kendini sokağa attı...

Vasiyetine yazdığı tek şey de cenazesinde şarkı arkadaşları tarafından uğurlanmaktı çünkü onlar olmasaydı hayatını bu denli güzel bir şekilde geçiremezdi. Hayata gülümseyerek veda etmişti...

Hiç yorum yok: